Afbeelding
Foto Shutterstock

Leuke manieren om je eerste jubileum te vieren

1 maart 2024 om 09:51 Partnercontent

Het eerste jubileum is voor alle stellen het meest bijzonder. De tijd vliegt tijdens deze fase van je relatie of huwelijk, en je realiseert je plotseling dat het een jaar geleden is dat deze gelukzalige reis begon! Zoals de meeste paren ben je waarschijnlijk op zoek naar een manier om je eerste jaar samen of je 1e huwelijksverjaardag speciaal te maken. Dan neem je geen genoegen met een gewoon cadeau ter herdenking van je liefdesgeluk. Bovendien zijn er zoveel mogelijkheden dat je er misschien niet klaar voor bent om er één te kiezen. Gelukkig geven we hieronder een paar geweldige opties! 

Boek een fotoshoot

Als je een leuke fotoshoot voor of na je bruiloft hebt gemist, is dit het perfecte moment om die wens in vervulling te laten gaan! Huur een fotograaf in om een shoot te doen op je favoriete plek. Misschien ligt het naast een strand, een monument of je favoriete park. Plan de shoot vroeg, want het inhuren van een team voor een fotoshoot op een afgelegen locatie kan duur zijn. 

Krijg een tatoeage

Heb je altijd al een tatoeage willen hebben, maar heb je jezelf teruggehouden voor een speciale gelegenheid? Dan is dit precies het juiste moment om er één te bemachtigen! Niets kan je eerste jubileum gedenkwaardiger maken dan het permanent op je huid te inkten. Zoek een diep betekenisvol ontwerp dat saamhorigheid symboliseert en laat de helft ervan op jou tatoeëren en de rest op je partner.

Adopteer een huisdier

Om je eerste jubileum extra speciaal te maken, kun je proberen een huisdier te adopteren en een nieuw lid in de familie te verwelkomen. Als je partner altijd al een huisdier heeft gewild, zoals een hond of een kat, is je jubileum een perfect moment om er een te adopteren! Een huisdier adopteren is bijna net zo bijzonder als het op de wereld zetten van een baby, dus kies je huisdier goed uit. 

Plan een picknick

Ken je een geweldige plek in de buurt, ideaal voor een picknick? Verspil dan geen tijd met het plannen van langere tochten. Als je agenda het toelaat, bak je een taart, bereid je een heerlijke maaltijd en pak je je spullen in voor een dagje uit samen in de prachtige zon. Als je jubileum op een avond met volle maan valt, kun je zelfs een diner bij kaarslicht plannen onder de heldere maan. Geef elkaar als romantische geste ook nog een cadeau om te vieren dat jullie 1 jaar samen zijn.  

Beleef je eerste date opnieuw

Als je net als alle koppels bent die al jaren een relatie hebben, dan zou het opnieuw creëren van de eerste date een uitstekend idee zijn voor de eerste verjaardag. Kies dezelfde plek en doe er wat fantasiespel in om het leuk te maken. Ontmoet elkaar in dezelfde soort kleding en behandel elkaar alsof het de eerste keer is. Gaf je je partner bij de eerste date een cadeautje? Koop dan eenzelfde geschenk of vind een geschikt alternatief met behulp van de experts van BigSellers

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie