Afbeelding
Foto door form PxHere

3x de mooiste raamdecoratie in de slaapkamer

26 mei 2021 om 07:33 Partnercontent

Kan jouw slaapkamer wel wat sfeer gebruiken? Dan is het zeker een aanrader om eens te kijken naar je mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie. Want met mooie raamdecoratie creëer je niet alleen veel sfeer, maar ook extra privacy. Daarnaast kun je jouw slaapkamer ook goed donker houden en zorg je ervoor dat de kamer in de zomer lekker koel blijft. Dit maakt het een stuk aangenamer om te gaan slapen. Meer weten? Hier vind je 3x de mooiste raamdecoratie voor in de slaapkamer.

1: Houten jaloezieën

Houten jaloezieën op maat zorgen niet alleen voor een strak resultaat, maar ook heel veel sfeer in de slaapkamer. Houten jaloezieën hebben een klassieke uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. Zo kun je voor echt hout kiezen, maar ook voor een houtlook met aluminium. Verder hebben houten jaloezieën als voordeel dat je hiermee de lichtinval in de ruimte kunt bepalen. Op deze manier heb jij de regie in handen als het gaat om licht in de slaapkamer.

2: Rolgordijnen

Een tweede optie waar je voor kunt kiezen is het rolgordijn. Rolgordijnen zijn een van de meest bekende en simpele vormen van raamdecoratie, maar toch kun je hier alle kanten mee op. Je kunt kiezen uit verschillende stoffen: van transparant en semi-transparant tot verduisterend. Dit betekent dat het met rolgordijnen heel goed mogelijk is om de ruimte te verduisteren waardoor je nooit te vroeg wakker wordt door natuurlijk lichtinval. Daarnaast zorgt verduisterende stof ook voor de nodige isolatie. Ook schijnt de zon minder naar binnen waardoor de ruimte goed koel blijft.  

3: Luxaflex

Tot slot kun je ook kiezen voor luxaflex. Dit staat niet alleen bekend om de veelzijdigheid, maar ook om de strakke sfeer die je hiermee kunt creëren. Want met goede luxaflex bepaal je ook de mate van lichtinval, maar bepaal je ook hoeveel privacy jij hebt. Luxaflex is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en daarnaast is het ook altijd mogelijk om deze op maat te bestellen. Zo weet je altijd zeker dat je nieuwe raamdecoratie voor de slaapkamer goed zal passen.

Meer weten of ontdekken welke raamdecoratie nog meer een mogelijkheid is voor je slaapkamer? Bij Inhuisplaza vind je een ruim assortiment en kun je ook terecht voor al je vragen omtrent raamdecoratie. Zo regel je gemakkelijk en snel de beste raamdecoratie op maat voor jouw slaapkamer!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie