Steigers staan tot aan het dak van het winkelcentrum.
Steigers staan tot aan het dak van het winkelcentrum. Eigen foto

Winkelcentrum Vier Meren in de steigers, nieuwe ingang volgende week open

3 februari 2023 om 09:26 Winkels

HOOFDDORP Bezoekers van winkelcentrum Vier Meren kunnen er niet omheen, er staan steigers tot aan het plafond. Bij de herontwikkeling van het winkelcentrum is beloofd dat het wind- en waterdicht zou worden gemaakt.  

Uit een uitgebreid klantonderzoek heeft de eigenaar van Vier Meren vier zogenaamde ‘behoeftedomeinen’ afgeleid. “Daarbij stond het klimaat van het winkelcentrum hoog in het lijstje”, laat Rik Janssen weten, hij is manager marketing and communication bij Wereldhave, de eigenaar van de Vier Meren. “De steigers staan er dus om het dak geheel dicht te maken zodat er straks droog en windvrij gewinkeld kan worden in Hoofddorp.”

Het realiseren van de ‘versstraat’ Every.Deli, vordert gestaag. “De trap is inmiddels klaar en een stuk smaller geworden. Als eerste nieuwe zaak opent daar op dinsdag 14 februari Kippie haar deuren. De Gall&Gall is al open en de Albert Heijn zit nog op de oude vertrouwde plek. We hopen snel ook andere verswinkels te verwelkomen. Er zijn nog wel enkele units beschikbaar, maar we zijn ook nog in gesprek met verschillende partijen. Het moet uiteindelijk een ‘versstraat’ worden waar bezoekers terecht kunnen voor een snel broodje of een verse juice of smoothie.”

Tekst gaat onder de foto verder.


De ‘versstraat’ Every.Deli, vordert gestaag. - Eigen foto

Dat de werkzaamheden gestaag doorgaan blijkt uit het feit dat de vernieuwde ingang, op de plek waar Shabu Shabu heeft gezeten, volgende week wordt geopend. De tijdelijke noodingang zal dan verdwijnen. “Vanaf het Van Stamplein worden bezoekers verleid om straks via deze vernieuwde en verbrede ingang de passage te bezoeken. Het is weer een mooie stap op weg naar het einde van de verbouwing.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie