Afbeelding
PR
ADVERTORIAL

Eyescan Hoofddorp weer geopend

5 september 2022 om 11:47 Zakelijk

HOOFDDORP “Onlangs zijn onze OK-faciliteiten volledig vernieuwd en is een groot deel van de medische apparatuur vervangen. Alles is dus spiksplinternieuw, maar dat is lang niet de enige ontwikkeling.” Maria Suttorp-Scholten is al jaren werkzaam als oogarts in Hoofddorp.

Oogzorg dichtbij huis

Komend najaar gaat ze met pensioen en ze is daarom enorm blij met de komst van haar twee nieuwe collega’s Redouan Aberkan en Bilal Amghar: “De komende tijd zal ik langzaamaan het stokje overdragen, maar ik zie nu al dat de kliniek twee uitstekende specialisten rijker is.” Bilal en Redouan zijn vanaf september fulltime in dienst bij Eyescan. Met de heropening van de OK-faciliteiten en de uitbreiding van het team oogartsen zet de oogzorgkliniek volop in op de toekomst.

Redouan Aberkan is sinds enkele maanden werkzaam als oogarts in Hoofddorp en is onder meer verbaasd hoe goed alles bij Eyescan is geregeld. “Het netwerk van klinieken breidt zich steeds verder uit en dat merken we in de doorlooptijden. We kunnen patiënten meer en vaker behandelen met de persoonlijke aandacht die ze verdienen. Daarnaast ben ik erg onder de indruk van de goede communicatie tussen de medisch specialisten en de rest van de organisatie. Zodra we iets nodig hebben, wordt dat direct gefaciliteerd, waardoor de samenwerking enorm prettig is. Bovendien maakt het ons werk een stuk eenvoudiger, omdat wij ons volledig kunnen richten op het bieden van de juiste zorg.”

ONTWIKKELINGEN Ook Bilal Amghar, oogarts met een specialisme in staaroperaties, ziet dat er in korte tijd veel positieve ontwikkelingen hebben plaatsgevonden. “Toen  Redouan en ik hier begonnen was de OK nog gesloten. Hierdoor moesten de operaties noodgedwongen bij Eyescan Wassenaar uitgevoerd worden wat voor de patiënten uit de regio natuurlijk erg vervelend is. Gelukkig kunnen we hen sinds enkele maanden gewoon weer in Hoofddorp behandelen.

In een relatief korte periode zijn we weer een volledig opererende kliniek geworden. We merken dat zowel de poliklinische patiënten als de OK-patiënten veel sneller geholpen kunnen worden en ze tegelijkertijd ook steeds vaker worden doorverwezen als er lange wachtlijsten zijn in de ziekenhuizen.”

We kunnen patiënten meer en vaker behandelen met de persoonlijke aandacht die ze verdienen

INNOVATIE KLINIEK Naast de uitbreiding van het team van oogartsen is er ook veel geïnvesteerd in de nieuwste technologie. De oogzorg is continu onderhevig aan veranderingen, waardoor het belangrijk is om als kliniek te blijven innoveren. “Onze nieuwe coördinator Dave Limpens heeft patiënttevredenheid enorm hoog in het vaandel staan. Sinds zijn aanstelling richten we ons nog meer op een zo efficiënt mogelijke indeling van de spreekuren in de polikliniek, waardoor het in de wachtkamers een stuk rustiger is geworden.

Inmiddels krijgen we steeds vaker te horen dat patiënten enorm te spreken zijn over de verbeterde doorloop, dus dat is zeker naar Dave toe een groot compliment waard”, aldus Maria.

OOGZORG BIJ EYESCAN Wil jij de eerste stap naar beter zicht zetten? Eyescan Hoofddorp biedt oogzorg in de volledige breedte aan. Zo kun je bij de vernieuwde kliniek niet alleen terecht voor de behandeling van nagenoeg alle oogaandoeningen en oogafwijkingen, maar bijvoorbeeld ook voor een rijbewijskeuring en orthoptische oogzorg. Vanwege contractafspraken met alle zorgverzekeraars worden behandelingen na doorverwijzing volledig vergoed.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie