Afbeelding
Eigen foto

Lieve, wat verlegen Alex zoekt een thuis

1 september 2021 om 14:00 Dieren

Deze (ex) kater is harstikke leuk gezelschap. Alex is al zwerver bij SDO binnen gekomen en was op dat moment niet goed benaderbaar. Eenmaal aangekomen bij het pleeggezin werd Alex benaderbaar door de sociale kat van het pleeggezin. Alex vindt andere katten geweldig. “Dat was ook het moment waarop Alex er achter kwam dat wij mensen niet allemaal vervelend zijn, laat een medewerkster van SDO weten. “Al knuffelend en kopjes gevend loopt hij lekker door de kamer. Wel een klein beetje op zijn hoede maar vooral achter de andere kat aan.”

Alex heeft nog een weg te gaan betreft socialisatie. “Wij zijn dan ook op zoek naar een huisje waar Alex de kans krijgt om zich rustig door te ontwikkelen. Waar hij de tijd krijgt en waar al een leuke goed sociale andere kat aanwezig is die Alex kan begeleiden.”

Alex heeft de wereld buiten gezien en zal hier mogelijk ook erg blij mee zijn als hij deze weer mag herontdekken. “Wij zijn dan ook op zoek naar een huis waar Alex op het moment dat hij goed gesocialiseerd en gewend is, lekker naar buiten mag de tuin in. Honden en kinderen zijn voor Alex een no go. Ze zijn vaak onvoorspelbaar en hoog in energie en dat is iets waar Alex nog niet goed mee weet te dealen.”

Heeft u na het lezen van Alex zijn verhaal het idee dat u dat perfecte huisje hem heeft. Neem dan snel contact met ons op via sdo@dierenbescherming.nl Graag met wat informatie over uw thuissituatie, gezinssamenstelling en eventuele andere huisdieren.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie