Afbeelding
PR

Bentley zoekt een nieuw baasje

8 december 2021 om 14:00 Dieren

HAARLEMMERMEER Ik ben Bentley en ik noem mijzelf nog maar 10 jaren jong. Ze noemen mij de vrolijke noot van de opvang. Ondanks dat ik door verdrietige gezondheidsredenen van mijn eigenaar in het asiel ben beland, zie ik het leven nog altijd rooskleurig in. Ik heb ontzettend veel zin om met een nieuw mens er nog iets prachtigs van te maken. 10 jaar.. Dat zou je toch niet van me zeggen? Ik dans nog vrolijk aan de riem als een jonge hert. Ik trek mijn pootjes parmantig wat hoger op, als je mij ziet lopen ben je verbaast door elegantie. Door mijn levenservaring beheers ik alle keurige manieren, zal ik je laten zien hoe een doorgewinterd staffie zich behoort te gedragen? Je zal mij leren kennen als een vrolijk en actief mannetje, met voldoende karakter.

Ik deel mijn huishouden liever niet met andere dieren. Ach zo nu en dan een vrouwelijk exemplaar kan best leuk zijn voor een wandelingetje hoor maar de bank of het kussen heb ik liever voor mij alleen. Nog maar te zwijgen over alle aandacht en knuffels, die heb ik namelijk wel voor mij alleen verdiend.

Iets oudere kinderen zal ik ook wel leuk vinden in mijn nieuwe huishouden. Niet van die kleintjes die alles nog moeten leren hoor.. pff, die tijd heb ik gehad. In mijn nieuwe huis zal ik wel weer even rustig opnieuw moeten wennen aan alle dingen die ik misschien nog wel van vroeger ken. Alleen thuis blijven bijvoorbeeld, dat kan ik naar verwachting in alle rust en in alle redelijkheid weer opnieuw aanleren. Maar stiekem hoop ik dat ik niet veel meer alleen hoef te zijn.

Wie heeft er een warm plekje in huis voor mij? En wie heeft naast dat warme plekje nog voldoende tijd om mij lekker van het leven te laten genieten? Ik ben misschien als iets ouder, maar heus ik heb nog zoveel in mijn mars! Maak jij een afspraak met mij? Mail naar sdo@dierenbescherming.nl en vertel mijn verzorgers alvast over je gezin en woonsituatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie