Afbeelding
Eigen foto

Yves verlangt naar een eigen, veilig en warm mandje

15 december 2021 om 14:00 Dieren

HAARLEMMERMEER Knappe Yves, een verlegen kerel, is na een vangactie van de dierenambulance samen met nog een aantal andere katten bij de dierenopvang terecht gekomen. Yves zelf was (en is) het daar nog niet helemaal mee eens. Maar toch hij begint nu stiekem toch wel een beetje te verlangen naar zijn eigen veilige, warme mandje.

Yves heeft waarschijnlijk het grootste deel van zijn leven op straat geleefd. Daardoor is hij nog erg onzeker in situaties met mensen. Door onze dierenarts is hij ongeveer een jaar of 2 geschat. Een hartstikke jonge man nog dus!

“Yves is gewend een grote oppervlakte te delen met andere katten”, laat een medewerkster van SDO weten. “Wij denken dan ook dat hij dit prima zou kunnen in een huis. Dan wil hij het liefst wel samenwonen met een poesje.”

“Wij zoeken voor Yves een rustig huishouden zonder kinderen en/of honden. Waar hij alle tijd krijgt om te wennen en niet onder druk wordt gezet. Bij zijn toekomstige huis wil hij graag de mogelijkheid krijgen om buiten een frisse neus te gaan halen.”

“Wilt u het avontuur aangaan met deze prachtige vent? Neem gauw contact met ons op. Wij ontvangen graag een uitgebreide mail met informatie over uw gezinssamenstelling, woonsituatie, eventuele andere huisdieren en eerdere ervaring met katten. Dit mag gestuurd worden naar sdo@dierenbescherming.nl. Let op: in verband met de huidige corona maatregelen werken wij uitsluitend op afspraak. Zomaar langskomen is op dit moment dus niet mogelijk.”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie