Afbeelding
Eigen foto

Puppy Lio op zoek naar een forever home

24 augustus 2022 om 14:00 Dieren

HAARLEMMERMEER Lio is een prachtige jonge man van 9 maanden oud. “Onze Lio moest even wennen aan het begin”, vertelt een medewerkster van de dierenbescherming. “Want ja jeeejtje een opvang had hij nog nooit van gehoord. Gelukkig ontdooide onze grote, stoere bink snel en kwam er een ware clown naar boven. Wat een heerlijke pretletter is het.”

Lio is gek op wandelen en lekker ravotten met zijn bal. Aan de lijn kan Lio nog wel wat manieren leren. Maar dat is ook niet zo gek met 9 maanden. Eigenlijk moet Lio nog heel veel leren van het leven en zoekt hij iemand die op een positieve en zachte manier met hem aan de slag gaat. Hij lijkt dan wel heel stoer maar heeft een klein hartje.
Hij is gelukkig erg leergierig en gek op koekjes dus dit vormt geen enkel probleem voor hem.

“Wij hebben vernomen dat Lio wat beschermend kan zijn naar zijn kluifjes. Wij zijn hier mee aan de gang gegaan en dat doet hij hartstikke goed. Niet afpakken maar ruilen met koekjes is the key. Wij vinden het toch ook leuk als ons iets tegemoet komt toch?”

Gelukkig staat de wereld nog aan de voeten van deze jonge man en is SDO op zoek naar een forever home.

“Ben je nou stapelverliefd geworden op onze clown. Zin in een rondje hondenschool. Heeft u zin om met hem aan de slag te gaan en het beste in hem naar boven te halen? Stuur ons dan snel een mail naar sdo@dierenbescherming.nl en wie weet ben jij een match voor hem.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie