Afbeelding
PR
DIER VAN DE WEEK

Dit verlegen dametje heet Micka

13 oktober 2021 om 14:00 Dieren

HAARLEMMERMEER Micka is als vondeling bij de opvang van de dierenbescherming terecht gekomen. Helaas heeft er zich nooit geen eigenaar voor haar gemeld. “Zoals je kan zien, vind Micka het hier echt onwijs spannend”, vertelt een medewerkster van SDO. “Ze heeft nog maar weinig vertrouwen in ons mensen. Maar stapje voor stapje gaat dit steeds beter. Helaas weten wij dus helemaal niks van Micka haar verleden. Wel weten wij dat Micka een jonge dame is. Ze zal niet ouder zijn dan een jaar.” 

Micka zoekt een rustig huishouden, waar zij alle tijd krijgt om te wennen. Er moet niks van haar verwacht worden. “Tijd en liefde is wat zij nodig heeft, dan weten wij zeker dat het goed moet komen met haar. Wij denken dat Micka niet gelukkig gaat worden in een huis met (kleine) kinderen. Dit is voor haar veel te druk en onvoorspelbaar. Honden is zij niet gewend en zal zij ook liever niet haar huis mee gaan delen. Wel denken wij dat Micka prima geplaatst kan worden met een andere vriendelijke, sociale kat. Daar zou zij goed van kunnen leren dat wij mensen toch helemaal niet zo spannend zijn.” 

Heeft u de tijd en het geduld om het avontuur met Micka aan te gaan? Neem dan gauw contact met SDO via sdo@dierenbescherming.nl. Graag met wat informatie over uw thuissituatie, gezinssamenstelling en eventuele andere huisdieren.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie